CLASSIC DISHES WITH A TWIST, ELABORATED WITH THE SEASONS

The N ° 6 proposes you every day on the menu a simple and gourmet cuisine composed of fresh and seasonal products, with a choice of vegetable soups or colorful salads, Swiss meat, fish from the lake and homemade desserts . We awaken your senses and titillate your taste buds with a refined presentation.

Suggestions

Suggestion du moment

À venir

Drinks

Les vins blancs

Cure d’Attalens
Chardonne Lavaux AOC 2016 50cl
28 CHF

J&M Dizerens Viognier
Lutry, Vaud 2016 bouteille 75cl
36 CHF

Obrist "YOLO"
You only live once
Assemblage Doral-Pinot Gris
VAud 2016 75cl
42 CHF

Le rosé

Domaine du Manoir
Œil de Perdrix
Bonvillars AOC 75cl
34 CHF

« N° 1 Cuvée E.Obrist »
Garanoir-Gamaret 2016 bouteille 75cl
36 CHF

Les vins rouge

« N° 1 Cuvée E.Obrist »
Assemblage Gamay-Gamaret-Garanoir 2016 bouteille 50cl
24 CHF

Obrist « YOLO » You only live once.
Assemblage Merlot-Galotta 2016 bouteille 75cl
42 CHF

J&M Dizerens « Noir Désir »
Assemblage Gamaret –Garanoir barrique, Lutry, Vaud 2015 bouteille 75cl
44 CHF

Maurice Gay "Humagne Rouge"
Valais AOC
50cl 33 CHF
75cl 48 CHF

Les bulles

Champagne « Duval-Leroy »
Brut Réserve
Coupe 9,5 CHF
Bouteilles 78 CHF

Prosecco « Menestrello »
Extra Dry
Coupe 6 CHF
Bouteilles 38 CHF

Our Staff

le staff  du restaurant le numéro 6

Our Chef

le chef du restaurant le numéro 6